Avlyser alle reiser til Phuket-området

De tre store reiseoperatørene Apollo, My Travel og Star Tour innstiller pakketurene til Phuket-området i Thailand ut januar måned.

Publisert
Sist oppdatert

Folk som har bestilt pakketurer til strandområdene i Thailand, får tilbud om andre reisemål eller pengene tilbake. Turer til Bangkok og andre reisemål i Thailand vil gå som normalt, opplyser informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour til NTB.

- Hva som skjer med reisene til Phuket-området etter januar, skal vi ta stilling til i løpet av kort tid, sier direktør Christian Grønli i My Travel til NTB.

De fleste av selskapenes pakketurister som befant seg i Thailand da flodbølgen rammet kysten i landet, er nå vendt tilbake til Norge.

Noen har likevel valgt å fortsette oppholdet i Thailand, opplyser Grønli og Petersson.

My Travel hadde 831 pakketurister i Phuket-området da flodbølgen rammet. Av disse har reiseoperatøren hatt kontakt med 829, opplyser Grønli.

Star Tour hadde 467 turister i de rammede områdene. Av disse er 40 fremdeles savnet og sju personer er registrert som omkomne, opplyser Petersson.

Var heldig

- Vi hadde 178 turister i de flomberørte områdene i Thailand. Av disse er 17 pluss et spedbarn fortsatt savnet. Vi håper at dette tallet går noe ned når politiet legger fram sine lister, sier direktør i Apollo Reiser i Norge, Leo Berbu. Han viser til at Kripos har overtatt arbeidet med å ajourføre listene over savnede nordmenn etter tsunami-katastrofen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer