Babe, boms eller en av folket?

Finn ut hva slags strandløve du er.

Publisert
Sist oppdatert

Om sommeren syder og koker det på stranda. Her lufter bestemor de bleke leggene sine mens hun nipper forsiktig til den rykende varme kaffekoppen, surferne tar av i bølgene og heite og ikke så heite damer smører seg inn i glinsende kremer nok en gang. Iskald pils i kjølebagen, glossy magasiner på designerhåndklet og glisende strandløver som flekser muskler.

Det er på stranda det skjer når sola steker og sevja stiger. Nå kan du finne din plass i hierarkiet av badenymfer og halvnakne kropper. Er du en superbabe, en boms eller rett og slett en av den store massen? Sjekk ut ukens strandtest:

Oh! Sand, strand og sol!!!

Få med deg siste nytt på strandmotefronten - årets freskeste bikinier ser du i bildespesialen Bikinimania, og solbrillene finner du i vår bildespesial med Porno for brillefetisjister. Få også med deg oversikten over Europas beste strender og den optimale strandkalenderen.

Dessuten kan du teste hva du vet om strender, øyer og det som hører til:

 • Toppløs eller tildekket?
 • TEST DEG SELV: Toppløs, nudist eller burkabader? Hvor er det egentlig lov å lufte puppestellet? Se hva du kan om skikk og bruk på verdens strender.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer