Feriemareritt

Babyen fikk flybillett alene

Familien måtte utsette hjemreisen med 12 dager da 13 måneder gamle Maxwell ble booket på et eget fly.

FORSKJELLIGE FLY: Baby Maxwell til Andrew og Stephanie Braham fikk i utgangspunktet et annet fly enn foreldrene hjem til Ausatralia.      Foto: Privat
FORSKJELLIGE FLY: Baby Maxwell til Andrew og Stephanie Braham fikk i utgangspunktet et annet fly enn foreldrene hjem til Ausatralia. Foto: Privat Vis mer
Publisert

- Endelig har vi et håp om å komme hjem. Vi ser veldig fram til å møte både familie og venner, sier det australske ekteparet Stephanie og Andrew Braham til DinSide på telefon fra Doha.

Både Norge og resten av verden har vært rammet av massivt reisekaos i sommer. Køer, kanselleringer, ombookinger og forsvunnet bagasje har vært gjennomgangstonen.

Det som skulle bli drømmeferie i Europa for ekteparet fikk en brå avslutning da paret ankom flyplassen i Roma.

- Da vi skulle sjekke inn, spurte mannen bak servicedesken hva vi skulle gjøre med babyen vår. Først trodde jeg at det var en dårlig vits, men ikke lenge etterpå skjønte jeg at han mente alvor, sier Andrew.

Det viste seg nemlig at jenteungen til ekteparet, 13 måneder gamle Maxwell, hadde billett til et annet fly.

Det var nyhetsnettstedet Business Insider som først snakket med ekteparet.

- 55 telefonsamtaler

Stephanie ringte umiddelbart til flyselskapet Qantas som reisen var booket med. Det skulle vise seg å være vanskeligere enn hun først antok.

- For det første var det svært lang ventetid. Hvis jeg i det hele tatt kom gjennom ble det ofte brutt og jeg måtte starte hele prosessen på nytt. Jeg fikk ikke et eneste navn jeg kunne forholde meg til. Det var et mareritt, hevder småbarnsmoren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.