Back to Basiq

Vi anbefaler Basiq air en tur tilbake til skolebenken. Flybillettene til Amsterdam går til Rotterdam!! Vi vet at det bare er en time unna, men hvorfor ikke kalle det Rotterdam? Vi håper de gjør det bedre i pristesten enn i geografi...

Publisert
Sist oppdatert

Og det gjorde de! Basiq air averterer med turer til Amsterdam (Rotterdam) fra Oslo til 29,99 euro, eller 268 kroner. Sånn rent bortsettfra at jeg føler meg litt lurt, fordi flyet går til Rotterdam og ikke Amsterdam, er det full pott på alle forsøk.

Det eneste som er litt vanskelig er at de ikke markerer hvilke dager det er ledige fly. Jeg prøver flere ganger, og av alle de datoene jeg søker på er det bare et par turer som kommer ut dyrere, og da koster de 49,99 eller 59,99 euro. Straks litt dyrere, men jeg måtte faktisk lete for å finne dyrere billetter(!).

Litt skatter og avgifter kommer også med i tillegg, og billigbilletten ender på 97,71 euro, eller 873 kroner. Dyrere enn man tror ved første øyekast og selskapet må tåle kritikk for å ikke inkludere skatter og avgifter i kampanjeprisen. Ut over det holder selskapet hva de lover. Vi deler ut stjerner i fleng og nesten full pott til Basiq air, spesielt om de skjerper seg og opplyser om prisen på skatter og avgifter som kommer i tillegg.

Her kan du lese hvordan Austrian Airlines gjorde det i pristesten vår.

Her kommer du tilbake til hovedartikkelen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer