Backpackerbar med vinger

Flyselskapet som er designet for backpackerne skal snart være på vingene.

Gult og smilende fra BackpackersXpress. Foto: BackpackersXpress
Gult og smilende fra BackpackersXpress. Foto: BackpackersXpress Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lavkostfly med karaoke, dansekonkurranser, øl og pizza i flypuben ... Dette er noen av lokkemidlene som skal friste budsjettbevisst ungdom på ryggsekktur. Her blir det ingen førsteklasse, bare en "partyklasse". Ut med førsteklassesetene, og inn med moroa, sier selskapet BackpackersXpress, som planlegger å rigge to 747-fly med pub og liveunderholdning for transport på strekningen Manchester - Melbourne.

Egen DVD

Selv om det er lavkost som gjelder, er ikke tjenestetilbudet om bord like tynnslipt som det du vanligvis opplever på billigfly. Konseptet skal bygges rundt backpackerkulturen, og foruten karaoke og dansekonkurranser, vil hver passasjer få sin egen DVD-tjeneste der han eller hun kan velge mellom 300 titler.

Staben skal trenes opp til å skape aktivitet på flyet, og unge aboriginere skal fortelle tilreisende til Australia om sin kultur.

- Vi ønsker å gi kundene informasjon om destinasjonen før ankomst, i tillegg til bøtter av moro, sier konseptets skaper Glen Millen i flymagasinet Skytrax. I tillegg til kulturlærdom vil han at selskapet skal gi sine passasjerer på vei til Australia tips om dyreliv, badeliv og solbeskyttelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer