Backpackernes vannhull i London

The Church i London heter stedet der backpackere fra hele verden velger å samles hver søndag.

Publisert
Sist oppdatert

The Church er Londons "hemmelige" vannhull og partysted for de unge og glade. Og da er det altså ikke en vanlig kirke de besøker, selv om de følger kirketider, og starter evenementet med å brøle Glory, glory halleluja …

Skroll ned for mer.Det er kun en ting som betyr noe i denne menigheten – nemlig å ha det moro. Megahøyttalerne overdøves nesten av flere hundre ungdommers allsang. Her er det musikk, liveshow med komikere og drikkekonkurranser og løssluppen stripping. Alt varer til 15.30, og de som ikke har fått nok fortsetter moroa på The Backpacker.

Og en advarsel følger. Den som er lettstøtt, den som ikke liker å treffe nye mennesker, den som ikke vil ha det moro, den som ikke kan feste hardt og den som er en "trainspotter" bør holde seg borte … (sitat fra The Church sine nettsider)

Fra 1979

Det er flest australiere og newzealendere her, og det var også ungdom fra disse landene som startet fenomenet. De avtalte å møtes på puben Golden Lion hver søndag klokken 12. Ryktet spredte seg lynkjapt, og de ble ganske snart mange ungdommer på treff hver uke. Puben var tilfeldigvis eid av en prest (!), og han sørget for at de ble underholdt av komikere og annet hver uke. Dermed oppstod The Church.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer