Bad i sjokolade

Barnespa, sjokoladespa og indianerspa. Siste nytt fra USA forteller hva som kommer på egenpleiefronten.

Publisert
Sist oppdatert

Kanskje er du på slanker'n etter juleuka, men det betyr ikke at du trenger oppgi goder som mørk sjokolade. Du blir nemlig neppe mindre slank av å nyte søtsaker i spa-form, eksternt. Sjokoladespa er bare en av det siste nye innen spa.

Sjokospa

På Hotel Hershey i Hershey, Pennsylvania, USA, kan du dyppes i sjokolade. Her er nemlig ikke sjokolade først og fremst godsaker til å nyte oralt, men en nødvendig ingrediens i nye spa-behandlinger. Pisket kakaobad, skjokoladebønneskrubb og sjokoladefondue innpakning. Og blir det for mye med bare sjokolade kan du spe på med jordbær- eller peppermynteskrubb. Mmmm ...

Behandlingene koster fra 45 til 105 dollar, mellom 290 og 675 kroner.

Hershey kaller seg forøvrig verdens søteste by. I alle fall er Hershey gjennom generasjoner blitt kjent som navnet på sjokoladeprodukter som selges over hele verden. Milton Hershey (f. 1857) utviklet melkesjokolade for det amerikanske markedet.

Ekstern lenke:

 • Hershey Spa
 • Indianer-spa

  Innfødte amerikaneres tradisjoner plukkes på finurlig vis opp i hypermoderne spaprogrammer. På Wyndhams Golden Door Spa Boulders, Arizona, kan du la deg pakke inn i turkiser (spaet hevder at turkis etter indianske tradisjoner skal være fargen for beskyttelse, selvtillit og positiv energi.)

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer