Badeferie i monsuntiden - går det?

Publisert
Sist oppdatert

Hei,Har et par spørsmål i forbindelse med sesongen i Thailand. Har tenkt å reise ned i midten av juni, for så reise rundt i landet i 3-4 uker. Vet det er monsuntid disse månedene. Men spørsmålet er om man kan ta sikte på å ha en fin badeferie på tross av dette ... Vet det regner en del på ettermiddagstid og at bølgene og strømningene i vannet er høyere enn vanlig. Hvor ille er dette i forhold til strandliv?

Er det lavsesong i juni/juli og dermed enklere/rimeligere å finne overnatting? Vil lavsesong preges av at det er mindre aktiviteter og færre plasser åpne?

mvhLasse

Hei Lasse

Juni/juli er bra overalt i Thailand om man snakker om sol. På vestkysten begynner riktignok monsunen i juni, men det regner ikke før i august/september. Med monsun mener jeg vind, høye bølger og ganske mye strømmer. Om jeg reiste på ferie i Thailand i juni/juli og ville bade, snorkle, sole meg osv., ville jeg velge østre Thailand på denne tiden for å være sikker på å få mest ut av dette. Om man ikke kun er en "strandraggare" er også Phuket et bra valg, da det er lavsesong og billig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer