Badeferie i sari

KERALA, INDIA (DinSide): Plask, sprut og smil. Bli med til solskinnsruta Kerala i India.SE BILDENE: Solskinnsruta Kerala

Publisert
Sist oppdatert

- Photo, madam? Schoolpen, lady?

Ungene flokker seg rundt deg, uansett hvor du er hen i India. De smiler, ber om å bli tatt bilde av, fniser og ler. Slik som unger over alt i verden. Til tross for fattigdommen - brutto nasjonalprodukt i India var i 2003 på 2.900 dollar, og at sykdommer som lepra og polio ses ofte - er indere generøse på smil, på spørsmål og på vennlighet. DinSide tok solskinnsruta gjennom den kommuniststyrte staten Kerala, helt syd i India.

SE BILDENE: Solskinnsruta Kerala

Slik reiser du til Kerala, India

Fly: En rekke flyselskaper har Trivandrum internasjonale flyplass på sine destinasjonskart, blant andre Northwest Airlines, Kuwait Air og Quatar Airways. Prisene starter på cirka 7.500 kroner. Golden Mango travel har pakketurer til Kerala; destinasjonene er de ayurvediske sentrene Shin Shiva i Chowara og Kalari Kovilakom i Palakkad.

Antall innbyggere i India: 1.050 millioner

Hovedstad: New Dehli

Språk: Hindu, engelsk. Det er talt 24 språk som snakkes av en million mennesker eller flere. I Kerala snakkes malayalam.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer