Badegrader for hardhauser og frossenpinner

Vi er i midten av juni, og badetemperaturene er på vei oppover. Oslofjorden kan friste med badevann på 18,5 grader.

Kaldt?
Foto: Bjørn Carlsen Foto: Bjørn Carlsen
Kaldt?
Foto: Bjørn Carlsen Foto: Bjørn Carlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Badesesongen er for lengst i gang for de mest iherdige hardhausene, mens de som venter på det magiske 20-tallet fremdeles må smøre seg med tålmodighet. Eller de kan velge lureløsningen med garantert 25 grader hele sommeren …

Skroll ned for mer.Det finnes muligheter her til lands også for deg som foretrekker behagelige sydentemperaturer på vannet. 25 grader i badevannet bør være tilstrekkelig til at selv de verste frossenpinnene våger seg til vanns. Løsningen er utendørsbad.

I Oslo-området har du to utendørsbad å velge i: Badefryd på Tusenfryd og Frognerbadet på Majorstuen i Oslo. Begge badene lover en badetemperatur på minst 25 grader. Badefryd åpnet 31. mai og holder vannskliene og bassengene fylt og oppvarmet fram til 17. august. Du må løse billett til fornøyelsesparken for å få tilgang til vannlandet. Inngang koster 210 kroner for alle under 140 cm, og 240 kroner for alle over 140 cm. Barn under fire år går gratis.

Frognerbadet åpnet 19. mai, og planlegger å holde koken frem til 24. august. Akkurat denne helgen arrangeres det musikkfestival i badet (Norwegian Wood), og badet holder derfor stengt for vanlige badegjester både lørdag 14. og søndag 15. juni. Du kan imidlertid bade dersom du har festivalbillett. Prisene til vanlig er 60 kroner for voksne og 27 for barn. Du må betale ekstra for å benytte vannsklia; 7 kroner per tur eller 60 kroner for en hel dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer