Bærbar børst!

Fra bærbar bardisk til oppblåsbar pub- man kan få det utroligste i reiseformat. Essensielt til afterski?>> Ni "nødvendigheter" til afterskien ...

Publisert
Sist oppdatert

Afterski er egentlig et underlig fenomen; man trenger seg sammen tettere enn høns i hønsehus på små, harry bevertningssteder, man lukter ille og ser etter en stund verre ut enn ille. Når kvelden er over, fortsetter slalomkjøringa hele veien hjem, muligens avbrutt av et og annet ublidt og "uventet" møte med grøfta eller et feilplassert tre ...

Dette er selvsagt den usofistikerte versjonen av afterski. Det finnes andre og mer sobre måter å tilbringe tiden utenfor bakken på; kanskje i din helt egne, sammenleggbare bar, eller i din egne, oppblåsbare pub?

Vi har funnet ni "nødvendigheter" til afterskien. Dette er imidlertid produkter som kan nytes og benyttes uavhengig av sesong og reisemål; hovedsaken er at dette er portable, bærbare og reisevennlige alternativer til tørste sjeler.

>> Ni "nødvendigheter" til afterskien ...

I forbindelse med publiseringen av en pristest på heiskort i norske skisenter, spurte vi leserne hva som er viktigst, når det skal velges skisenter. 13 prosent svarte afterskien, 26 prosent svarte kostnadene, og 61 prosent svarte beliggenheten (du kan se artikkelen og avstemningen her.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer