Skiathos

Bagasje-mareritt

Kofferttrøbbel gikk fra vondt til verre.

FRUSTRERTE: Store bagasjeproblemer setter en demper på ferien på Skiathos i Hellas. Foto: Privat
FRUSTRERTE: Store bagasjeproblemer setter en demper på ferien på Skiathos i Hellas. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev vi om reisende som ankom ferieøya Skiathos i Hellas uten bagasjen sin, som skyldtes trøbbel med bagasjeanlegget på Oslo Lufthavn.

Da vi snakket med SAS forrige uke, var informasjonen at de som skulle hjem til Norge etter ei uke, skulle få bagasjen sin ved ankomst Oslo Lufthavn, mens de som skal være der lenger, skulle få bagasjen lørdag 20. august.

Overfor DinSide forteller Renate Tegle Langerak at bagasjen hennes ikke ankom Skiathos forrige lørdag. Årsak: stans i bagasjeanlegget på Oslo Lufthavn.

Det bekrefter Tonje Sund, kommunikasjonssjef i SAS, til DinSide.

- Dessverre var det nok en stans på bagasjeanlegget på Oslo Lufthavn den 20. august da bagasjen skulle ha blitt sendt, sier hun.

Vanskelig å få informasjon

Da samboerparet ankom Skiathos var det bare bagasjen til mannen Steven McShane som lå på bagasjebåndet. Etter hvert fikk paret beskjed om at flyet var tømt for bagasje og at en hel del manglet.

- Vi fylte ut PIR-skjema på flyplassen og fikk beskjed om at vi skulle få informasjon så fort de visste noe, forteller Langerak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.