Feriekaos

Bagasje på avveie: - Kaos og null kontroll

Lars-Jørgen Kihlberg Olsen og familien landet på Gardermoen 11. juli. Bagasjen har de ikke sett noe til.

PÅ FERIE: Familien landet på Gardermoen etter ferien 11. juli. Etter halvannen times venting måtte de reise fra flyplassen bagasjeløse. Fra venstre: Evan Sar Kihlberg, Chanthea Sar, Lars-Jørgen Kihlberg Olsen og Elina Sar Kihlberg. Foto: Privat
PÅ FERIE: Familien landet på Gardermoen etter ferien 11. juli. Etter halvannen times venting måtte de reise fra flyplassen bagasjeløse. Fra venstre: Evan Sar Kihlberg, Chanthea Sar, Lars-Jørgen Kihlberg Olsen og Elina Sar Kihlberg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- De har åpenbart ikke kontroll, jeg så selv hvilket kaos de opererer i, sier Lars-Jørgen Kihlberg Olsen til Dagbladet om bagasjehåndteringen på Gardermoen.

Familieferien i sommer gikk til Kambodsjas hovedstad, Phnom Penh. Derfra gikk reisen via Singapore og London til Oslo.

De siste ukene har han sittet det som føles som halve dager i telefon, forteller han.

Romerikes Blad omtalte saken først.

Skal ha blitt sendt fra London

Nå har Olsen gitt opp bagasjejakten, og venter heller på at det skal gå 21 dager slik at bagasjen kan få status som tapt, og reiseforsikringen kan dekke tapet.

- Vi hadde nesten alt av sommerklær i bagasjen. Badetøy har vi ikke i det hele tatt. Det har blitt kjørt mange vaskemaskiner, sier han til Dagbladet.

Menzies Aviation, som håndterer bagasje på Oslo Lufthavn, er ifølge Olsen lite behjelpelige.

- Man føler at man møter en vegg i dialog med selskapet. På telefon får jeg kontakt med noen på et callsenter, som sier at det kan se ut som om noe av bagasjen er på Gardermoen. Beskjeden er at vi må vente og se, sier Olsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer