Bagasjehelvete på Gardermoen!

I sommer har det vært et uendelig bagasjekaos på Gardermoen. Hovedproblemet har vært enormt mye forsinket bagasje kombinert med for lite arbeidskraft hos handling-agentene til flyselskapene.

Hmm - bagasjen ble igjen i Brussel....
Hmm - bagasjen ble igjen i Brussel.... Vis mer
Publisert

Forsinket bagasje: Du har kanskje sett dem – koffertene som står stablet langs veggene i ankomsthallen på Gardermoen. Det er bagasje som eierne ikke har fått. Enten fordi den har kommet med senere fly, eller fordi den har kommet feil. Heldigvis er det noen som sørger for at du får bagasjen din selv om den ikke har kommet med flyet du reiste med… Eller? Klikk på linken under for å lese hvilke opplevelser en av våre lesere hadde!

Leserbrev med krass kritikk

Her er et utfrag fra leserbrevet:

Det viste seg at det var helt umulig å få tak i noen hos Servisair. Vi prøvde informasjonsskranken på flyplassen. Her kom vi i hvert fall gjennom, men ble møtt av en lattermild konsulent som kunne fortelle at vi bare kunne glemme å komme i kontakt med noen hos Servisair. Les resten ved å klikke 14176 TARGET="_top"> her!

Enorm økning fra i fjor

Vi tok kontakt med Daglig leder Frank Aas hos Servisair på Gardermoen for å få en liten situasjonsrapport. Aas legger seg langflat for kritikken.

- Situasjonen i sommer har vært svært tøff for oss. Det har vært en enorm økning i bortkommet bagasje denne sommeren i forhold til i fjor. Vi har vært nødt til å sette inn alt vårt personale på å administrere sortering av bagasje for å få sendt den videre til den reisende. Vi har rett og slett ikke hatt mulighet til å bemanne telefonen på flyplassen, forteller Aas. - Vi sliter også med plassmangel på flyplassen – vi har ikke plass til all bagasjen. De ansatte har vært gjennom en svært tøff sommer og har gjort så godt de kan. Men vi beklager at dette ikke har vært nok ovenfor de reisende som har forsøkt å komme i kontakt med oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer