Bagasjelapp i 210 km/t

Nå kan du skrive ut bagasjelappen om bord på Flytoget.

BAGASJELAPP I FULL FART? Har du det travelt, kan du spare tid på flyplassen ved å skrive ut bagasjelappen på flytoget. Alt du trenger, er boardingkort på mobilen - så er det bare å skanne og så kommer lappen ut. Foto: Flytoget
BAGASJELAPP I FULL FART? Har du det travelt, kan du spare tid på flyplassen ved å skrive ut bagasjelappen på flytoget. Alt du trenger, er boardingkort på mobilen - så er det bare å skanne og så kommer lappen ut. Foto: Flytoget Vis mer
Publisert

Reisebransjen kan fortelle at etterspørselen etter Syden-reiser øker, og flyselskapene øker så smått flytilbudet både innenlands og utenlands.

Skal du ut og fly fra Oslo Lufthavn og reiser til flyplassen med Flytoget, kan du nå skrive ut bagasjelappen din på om bord på toget, på vei til flyplassen.

- Det nye her er også at du ikke trenger å ta på automaten i det hele tatt; du trenger kun å holde mobilen inntil automaten, noe som mange setter pris på i disse dager, forteller Elisabeth Gjestland, kommunikasjonsrådgiver i Flytoget AS til Dinside.

Slik virker den

Skal du ut og fly og skal sjekke inn bagasje, kan du selvsagt skrive ut bagasjelapp for bagasjen din på flyplassen som vanlig.

Du kan også skrive ut bagasjelapp på Flytogterminalen, før du går om bord i Flytoget.

Den nye automaten som nå er installert om bord på Flytoget, skiller seg fra de andre automatene ved at den er helt berøringsfri.

Alt du trenger å gjøre, er å sjekke inn på mobilen eller via app, som vanlig - så skanner du boardingkortet i leseren på automaten - og så blir bagasjelappen automatisk skrevet ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer