Bagasjetyvens skrekk!

Er hotellsafen sikker? Kan du stole på vaskedamen? Lås bort bekymringene med disse dingsene!

Publisert

Det burde ikke være grunn til å bekymre seg, men du gjør det likevel. Om du er på en snartur til London med jobben og har stresskofferten full av Palm’er minimobiler og alskens andre dyre saker - lurer du kanskje på om du kan stole helt på ’the cleaning lady’. Eller om du er en eventyrlysten ryggsekkturist som endelig kan sette fra deg sekken på herberget i Australia - da plages du kanskje av han litt mistenksomme fyren fra Frankrike som du deler rom med…

I blant er den såkalte hotellsafen så liten at den kun rommer et par pass, i blant stoler du like lite på hotellverten som den lumske vaskedama eller den lure romkompisen. Ukens smart på reisen kan gjøre bagasjen tryggere og rygg og hender fri: bagasjelåsene.

Lås sekken din

Regel nummer én: Ikke la verdigjenstander ligge åpent når du går fra hotellrommet, pakk ting som kan friste uærlige sjeler ned i bagasjen og lås den forsvarlig. De fleste kofferter i hardplast kommer med en fastmontert kodelås. Noen er gode, andre gjør det bare vrient for deg. Reiser du med en koffert uten låsemekanisme bør du vurdere en av disse alternativene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer