Bali, Indonesia, Kuala Lumpur eller Singapore?

Hvor bør en dra hvis en vil ha hyggelige priser, god mat og klart vann?

Balinesisk drage.
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee
Balinesisk drage.
Foto: Kirsti van Hoegee Foto: Kirsti van Hoegee Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bereiste, men slett ikke blaserte, venninner på 49 år skal ut på en ennå ikke innkjøpt jorden rundt billett-billett. Vi skal til New York - Australia/New Zealand, det er sikkert. Så skal vi ta 1-2 i stopp i Bali/Indonesia/Singapore/Kuala Lumpur. Hvilket av de siste nevnte steder tror du vil være et godt valg? Vi ikke sitte ved en av tusen parasoller hele tiden, vi vil ha rent og klart vann, passe med folk, hyggelige priser og god mat, lokalbefolkning og utlendinger i naturlig mix.

Spennende på Bali

Takk for interessant og morsomt spørsmål. Vi spurte Gry Gaard (31) som har reist i flere måneder rundt i dette området om hva hun kan anbefale.

- Singapore er en dyr storby, og anbefaler dere ikke å dra dit dersom dere vil ha en billig reise. Det er veldig bra i Kuala Lumpur, men med deres preferanser vil jeg anbefale dere å reise til Bali, sier Gaard. – Selv om Bali er voldsomt turistifisert, er landet rikt på kultur. Få med dere Fire Dance, kremasjoner og de mange templene. Balineserne er svært religiøse og har mange festivaler. Det finnes det også fantastisk spennende steder som for eksempel Monkey Forest og Temple of the Young Dead i Ubud. På Gunum Batur er ligger en helt spesiell landsby hvor befolkningen ikke er hinduister som den øvrige befolkningen, men har en naturreligion, forteller Gaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer