Barbados for 350 kroner natta

Det blir kaldere og kaldere, og snøen er like rundt hjørnet for de aller fleste av oss. Kanariøyene er mer eller mindre utsolgt om dagen, men hvorfor ikke velge Karibia i stedet?

Solen varmer godt på Barbados. Er du rask kan du reise billig!
Solen varmer godt på Barbados. Er du rask kan du reise billig! Vis mer
Publisert

Det er ikke all verden å velge i av superbillige reiser i disse mørke høstdagene. Det elendige været som har hersket i de mest folkerike delene av landet vårt må nok ta hovedskylden for det. Men, er du på jakt etter en billig restplass i siste liten, finnes det flere muligheter enn Kanariøyene...

Eksotisk

Er du ute etter en virkelig eksotisk reise i høstkulda? Er du rask kan du få 14 dager på Barbados med Ving fra kun 4.995 kroner, inkludert bosted (avreise Oslo Lufthavn 6/11). Det er ikke mer enn 350 kroner natten (og da er flyreisen medregnet i prisen). Hvor langt kommer du for 350 kroner natta i søkkvåte Norge akkurat nå? Se de beste eksotiske kuppene18903 TARGET="_top"> her.

Juleshopping

Julen nærmer seg med stormskritt. Har du begynt å tenke på julegavene enda? Hvorfor ikke kombinere juleshoppingen med en weekendtur til en av Europas storbyer? Hos Prisma finner du noen av de aller beste storbyprisene akkurat nå:

Amsterdam fra 3.455,-Praha fra 3.595,-Paris fra 3.635,-Tallin fra 4.555,- New York fra 7.265,-Prisene gjelder weekendturer i november og desember og er inkludert fly, hotell samt skatter og avgifter. Frokost er inkludert på alle hotell forruten i New York. Kontakt Prisma for mer informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer