Barcelona - gull eller gråstein?

Byen er kjent for arkitekturen, shoppingen og nattelivet. Men ikke alle liker det de ser i en av Europas heteste storbyer.

Foto: Karoline
Foto: Karoline Vis mer
Publisert

Barcelona – byen som gikk gjennom en solid ansiktsløftning i forbindelse med sommerolympiaden i 1992 – har blitt en av de store reisemålene for byglade europeere. Også nordmenn reiser hvert år i hopetall til Catalonias hovedstad. Og byen skrytes gjerne opp i skyene både av de som har vært der og de som bare har hørt om den. Men er Barcelona så flott som ryktene vil ha det til? DinSides lesere vurderer og diskuterer.

Flere ganger eller aldri mer?

Yngvar er svært kritisk til Barcelonas gode rykte som turistmål:

En uke i Barcelona var fem dager for mye. Vi fikk opplyst at det var noe kriminalitet der¸ men ikke at alt du la fra deg ble tatt og at du hele tiden måtte holde på kamera¸ vesker etc.

Yngvar mener byen er flott, men vil ikke tilbake på grunn av kriminaliteten og det han opplever som elendig service. Les hele Yngvars historie her.

Tore har vært i Barcelona utenom badesesongen og kjenner seg ikke igjen i Yngvars beskrivelser av byen:

Tapas! Say no more! Tapas er mange små "forretter" som de lokale spiser stort sett hele dagen. Utrolig mange ulike. Barcelona er ellers kjent for fisk og sjømat¸ og ulike salamipølser og spekeskinker. Anbefalt drikke er sherry! Jeg skal tilbake til Barcelona! Men da med bedre tid¸ og i badesesongen!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer