Barcelona for en neve centimos

Med DinSide Reises tipunkts budsjettguide til Barcelona, får du full ferie for et minumum av kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Et grep her og der, og også du kan ta noen sprell i storbyen i sommer.

1. Finn billigbilletten

Turen starter med en billig flytur. Flyselskapene krangler nærmest om å få fly deg til Spania for tiden. Dra fordel av kampanjetilbudene. Braathens har i hele vår solgt ut billetter med destinasjon Malaga, Alicante, Palma og Barcelona for skarve 996 kroner. Ulempene med Braathens budsjettbillettene er at utreisedagene er lagt til søndag og mandag og hjemreisen til torsdag eller fredag, fordelen er at de flyr direkte. De fleste andre flyselskapene kjører jevnlig kampanjer. Følg med på nett og i avisene for de beste prisene.

Også charterselskapene har gunstige tilbud, følg med på DinSide Reises restplassoversikt.

Skroll ned for mer.

2. Konverter til spanjol - forandre måltidsrytmen

Det er fånyttes å komme trekkende til restaurantene i femtiden på ettermiddagen. Da sitter kelnere og kokker og spiser, og de er ikke begeistret for å bli forstyrret. Det er stort sett restaurantene i de mest trafikkerte turistløypene som holder åpent utenom spanske spisetider, og her må du betale det dobbelte for et måltid som holder langt dårligere standard enn de stedene som er tiltenkt spanjoler. De aller fleste restauranter, barer og kafeer lager egne menyer til hvert måltid. Holder du deg til menyen får du fort en saftig treretters middagsmeny med drikke - vin, vann eller leskedrikk - fra fem euro og oppover. En frokost med dagens sandwich og kaffe kan du få ned i to euro. Spar penger, konverter til spanjol.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer