Oppdatering av smittekart:

Bare fem grønne land igjen

I dag oppdaterer Folkehelseinstituttet smittekartet. Endringene vil gjelde fra natt til mandag 23. august.

GRØNT: Polen er ett av fem land som fortsatt er grønt på smittekartet, her fra Warszawa. Foto: Cinematographer / Shutterstock / NTB
GRØNT: Polen er ett av fem land som fortsatt er grønt på smittekartet, her fra Warszawa. Foto: Cinematographer / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag oppdateres smittekartet, og endringene vil gjelde fra natt til mandag 23. august.

Det er bare Polen, Romania, Tsjekkia, Ungarn og Slovakia som fortsetter å være grønne. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

Hele Sverige blir rødt

Fra mandag blir åtte nye regioner i Sverige oransje eller røde på smittekartet, så nå er det ingen grønne regioner i Sverige lenger.

Regionene Blekinge, Dalarna, Jönköping, Kalmar, Kronoberg og Västernorrland går fra grønn til oransje, mens Gävleborg og Örebro går fra grønn til rød.

Samtidig har de svenske regionene Gotland, Halland, Stockholm, Värmland, Västerbotten, Västmanland, Västra Götaland, Skåne og Jämtland alle blitt endret fra oransje til rød, skriver regjeringen.

Foreløpig er det ingenting som skiller oransje og røde områder med tanke på reiseregler, men norske myndigheter har tatt høyde for at det kan bli en forskjell i fremtiden.

Det gjøres ingen endringer i Danmark. Dermed er det fortsatt innreiserestriksjoner og karantenekrav ved innreise fra alle regioner i Danmark - med unntak av Færøyene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer