Baren der slåssing er lov

En kinesisk bar lar gjestene gå amok. Her er det lov å knuse glass, og til og med banke opp personalet!

Publisert
Sist oppdatert

Det moderne liv med arbeidsstress, tidsklemme og rushtrafikk kan ta knekken på de fleste, og i Kina har en bareier kommet opp med sitt helt eget konsept for å la folk stresse ned.

På The Rising Sun Anger Release Bar i Nanjing kan nemlig gjestene få fritt utløp for sin aggresjon ved å knuse glass, banne og sverte, eller til og med slåss med betjeningen.

Da baren åpnet i fjor, fortalte eieren Wu Gong til China Daily at han fikk inspirasjon til konseptet da han jobbet som fremmedarbeider i utlandet.

Kvinner slår fra seg

Baren har blitt veldig populær, men overraskende nok er det ikke menn som er mest ivrige på å komme og slå fra seg. Ifølge Wu Gong er det kvinner som arbeider i serviceindustrien eller underholdningsbransjen som utgjør den største gruppen av gjester.

De 20 ansatte mennene i baren har fått spesiell opplæring og fysisk trening for å kunne takle jobben. Gjestene kan be dem kle seg ut som personen de skulle ønske de kunne banke opp. Det må bemerkes at personalet får på seg beskyttelse før det er lov for gjestene å slå løs.

Prisen for å få slå ut aggresjonen på en av barmennene er mellom 60 og 330 yuan, 45 til 220 kroner.

Da er det bare å bestemme seg for om offeret skal se ut som sjefen, svigermor, eksen eller naboen ...

Hvis vold ikke er løsningen på din aggresjon, kan imidlertid baren tilby samtaler med psykologistudenter fra det lokale universitetet.

Kilde: BBC News


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer