Barer for seriøse fyllefanter...

Noen steder reiser du kun for å drikke!

Publisert
Sist oppdatert

Noen steder reiser du for å spise, andre steder for å danse og del i utelivet. På stedene under reiser du stort sett for en ting - å drikke! Det er nettstedet trazzler.com som har funnet frem til serverigsstedene uten grenser.

Shotting på Joe's Garage, Lagos, Portugal

Lagos er en gammel maritim by, men i disse dager er den mest kjent for sitt uteliv, hvor engelsk er et mer utstrakt språk enn portugisisk og ølet flyter ut i de små timer. Det mest fuktige av alle disse stedene er Joe's Garage.

Med beliggenhet midt på Algarvekysten, en ev Europas mest populære feriedestinasjoner, er byen velsignet med mye sol året rundt og flotte strender. Men sentrum i Lagos handler for det meste om å feste. I hvert fall når solen har gått ned. Da fylles barene opp og diskotekene pumper hele natten.

Reiser du innom Joe’s, vildu garantert treffe en svirbror eller 200.

På nett: Joe's Garage

Her får du gule og røde kort på byen - du vil ikke få rødt...

Bli kvitt fyllesyken i Dewey, Delaware, USA

Ingenting kurerer en skikkelig fyllesyke som en Bloody Mary (eller to) på den legendariske Starboard-bar på Dewey Beach på østkysten av USA. Den lille staten Delaware er kjent for sin fine natur, mens baren er mest kjent for karer i åpne Hawaii-skjorter og damer i teeny-weeny bikini. En ganske rølpete sammensetning av svette mennesker møter opp rundt brunsj, da en Bloody Mary bestående av 300 ingredienser blir servert og er hovedattraksjonen i forsamlingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.