Barn og familier

Her er kalenderen for barnefamilier på begivenhetssøken:

Publisert
Sist oppdatert

Dukketeater i Praha

Under World Festival of Puppet Art i Praha kan du se dukketeatershow fra hele verden. Festivalen arrangeres for niende året på rad, av det tsjekkiske internasjonale instituttet for dukketeater. Det blir duketeater for både voksne og barn.

Sted og tid: Praha, Tsjekkia, 29. mai til 5. juni.

Internasjonal barnefestival

Barnefestivalen arrangeres i Kroatia, som er et ferieland raskt voksende i popularitet. Festivalen er til for å oppmuntre barns kreativitet, og kan by på dukketeater, eventyrfigurer, barneballett med strutteskjørt og alt som hører barneglede til.

Sted og tid: Sibenik, Kroatia, 18. juni til 2. juli.

Teaterdagene for barn og unge

Den internasjonale teaterfestivalen for barn arrangeres årlig i finske Uleåborg. Her er det fem dager med teaterunderholdning av profesjonelle teatertropper, spesielt tilrettelagt for barn og unge. Teatertroppene er både finske og internasjonale.

Sted og tid: Uleåborg, Finland, 21. til 27. februar.

Teaterfestival i Danmark

Teaterfestivalen i Danmark er kanskje et mer naturlig valg enn den kroatiske, med tanke på språket. Hit kommer 90 profesjonelle danske teatergrupper, og mer enn 450 mennesker er involvert i teaterunderholdningen. Målgruppen er barn fra halvannet til 16 år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer