Barna må reiseforsikres

FORSIKRING: Barna inngår i din reiseforsikring, men kun dersom du har riktig type forsikring. Det koster like mye eller bare marginalt mer å forsikre hele familen, sammenliknet med en enslig.

Publisert
Sist oppdatert

Sjekk forsikringen

Barna inngår i din reiseforsikring, så fremt at du har riktig type forsikring. Har du reiseforsikring for "enslig", og har fått barn, bør du snarest kontakte forsikringsselskapet ditt. Denne forsikringen dekker ikke barna. Du må ha en reiseforsikring av typen "familieforsikring". Du må selv ta initiativ til bytte av forsikring; regn ikke med spørsmål om fra forsikringsselskapet.

En familieforsikring er en helårs reiseforsikring. Husk også at denne kan være god å ha i det daglige; den gjelder også for barnet dersom dette for eksempel skulle være på tur alene med barnehage eller skole.

Det koster bare like mye eller marginalt mer å forsikre hele familien, som det koster å forsikre én enslig. Familien totalt kan altså spare penger dersom dere har betalt på to ensliges reiseforsikringer tidligere:

>>Her kan du sjekke reiseforsikringsprisene for enslige vs. familien, hos seks forsikringsselskaper.

Barn

Har du en helårs familiereiseforsikring, dekker denne et ubegrenset antall barn. Kjøper du reiseforsikring per enkeltreise, må du betale en avgift per barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer