Barnas beste fly

Med barn i reisefølget blir kravene til valg av flyselskap større. Vi har sjekket et knippe flyselskaper på barnevennlighet.

Det er de små detaljene som avgjør.
Det er de små detaljene som avgjør. Vis mer
Publisert

Ingen hjelp å få når ungen skriker og du vil på do? Forelder og barn atskilt og plassert ustrategisk mellom sarte medpassasjerer på trangt charterfly? Tolv timer i luften uten stellerom for babyen? Eksemplene på flyselskapenes dårlige håndtering av småbarnsfamiliene er mange. Vi spurte flyselskapene følgende spørsmål om barnevennlighet på deres fly:

Har dere nok personale på flygningene til å bistå småbarnsforeldre med matlaging og barnetilsyn hvis man reiser alene med barn og for eksempel trenger å gå på badet?Finnes det stellerom på alle lengre flygninger?Finnes det nok sovebager og senger på flygningene?Hvordan prioriterer flyselskapet barnefamilier ved plassering av passasjerene inne i flyet?Får man parkert barnevognen ved flytrappen slik at man slipper å bære barn gjennom lange flyplasskorridorer og transitthaller? Disse flyselskapene spurte vi:SASBraahtensWiderøeKLM British AirwaysAir FranceLufthansaBritaniaPremiairHvilke flyselskaper som legger seg i selen for å legge til rett for de små de små, og hvem som ikke er flinke, finner du her. DinSide har tidligere skrevet om hvordan du håndterer 11495 TARGET="_top"> barn på reise og om å ta med de aller yngste på 8724 TARGET="_top"> interkontinentale flyreiser. Sjekk også oversikten over verdens 19618 TARGET="_top">tryggeste flyselskaper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer