Barnas drømmehoteller

Sov i Kardemommeby, på "savannen" eller blant troll og hekser. Her er barnas ultimate drømmehoteller.

Publisert
Sist oppdatert

Du finner mange slike spesielt barnevennlige overnattingssteder i forbindelse med typiske familieparker, som dyreparker, badeland og fornøyelsesparker. Merk imidlertid at dette er populære tilbud, som gjere blir raskt fullbooket, og som gjerne koster litt mer enn et ordinært hotellrom.

>> BILDESPESIAL: Barnas drømmehoteller

Folk, dyr og røvere

Dyreparken i Kristiansand er et populært utfluktsmål for barnefamilier, og selv om dyreparken har åpent hele året, er det spesielt sommerstid at barnefamiliene legger ferien dit. Kaptein Sabeltann-forestillingen kjøres daglig i perioden 8. til 30. juli, og da er det virkelig full rulle med besøkende i parken - men så er det jo også skoleferie.

I perioden 1. mai tom. 30. september, kan du leie deg inn i et av husene i Kardemommeby. Åtte av de 33 husene, er for utleie, og du kan velge mellom femmanns eller åttemannshus. Dette overnattingsalternativet er svært populært, og spesielt i Kaptein Sabeltann-perioden blir det tidlig fullbooket.

Et annet spesielt og barneinnrettet overnattingsalternativ i umiddelbar nærhet til Dyreparken, er Rica Dyreparken Hotel. Det er utformet etter tema fra Noas Ark, og er innredet med motiver og effekter fra dyrenes rike; i resepsjonen blir du for eksempel ønsker velkommen av en sjiraff, og på firemannsrommene er det køyesenger med dyretepper. Det er lekerom med aktivitetsleder, og barnevakt er tilgjengelig. Barnekino i høysesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer