Barnas Sverige

Hvor skal du legge familieferien for å treffe familie- og fornøyelsesparkene, badelandene og de spennende museene? Vi guider deg til hvor du finner mest på ett brett.

Publisert
Sist oppdatert

Her er 19 populære familieattraksjoner i Sverige, fra Skåne i sør til Jämtland i nord. Vi har sortert attraksjonene etter län, tilsvarende norske fylker. Slik kan du se hvilket område du bør velge, for å få flest attraksjoner på ett brett.

Alle priser er oppgitt i svenske kroner. Markeringene på kartene viser området for de aktuelle fylkene, men må ikke leses som en korrekt angivelse av fylkets størrelse.

VÄSTRA GÖTALAND

Liseberg

Årets nyhet i Sveriges mest populære fornøyelsespark er Lilla Lots, en kjørende fornøyelse for hele familien. Fjorårets nyhet var Kanonen; en berg- og dalbane med skikkelig kanonstart som dytter opp i en fart på 75 kilometer i timen på tre sekunder. Vårens nyhet på hjemlige Tusenfryd, Speed Monster, er av samme type bane.

På Liseberg finnes all slags tivoliunderholdning, fra kjørende forlystelser til spill og underholdning.

Hvor: Göteborg, Västra GötalandSesong: 22. april til 8. oktober. Åpend daglig fra 17. mai til 27. august, ellers åpent rundt helger.Priser: 60 kroner for alle over 7 år, barn under 7 går gratis. I tillegg kommer kostnader til aktivitetene, som koster fra 15 kroner for én billett, til 305 kroner for kjørepass som dekker fri kjøring i parken hele dagen.På nett: Liseberg.se

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer