Barnefamilien – terror på reise?

KOMMENTAR: Barnefamilier bør holde seg hjemme, eller i alle fall holde seg unna transport som setter dem i kontakt med andre. Skal dere fra Stavanger til Hammerfest? – Kjør bil. Fra Alta til Halden? – Ta buss! Kanskje bør barnefamiliene egentlig få reiseforbud?

Publisert
Sist oppdatert

Innleggene i debatten under kommentaren Svartelistet med barn kan tyde på at mange mener barnefamilier på tur er ren terror mot andre. Eller rettere sagt; innleggene kan tyde på at det er en del mennesker i dette landet som har et svært anstrengt forhold til barnefamilier på tur, og som nok helst hadde sett alle fly, busser, tog og ellers alt av offentlige kommunikasjonsmidler merket med prangende skilt med ordlyden: REISENDE MED BARN FORBUDT.

Det hadde jo vært fint. Da kunne alle landets gretne gamle gubber få ha eksempelvis flyene for seg selv, slik at det hadde blitt helt stille og ingen hadde plaget hverandre med utenomsnakk og tomme høflighetsfraser. Da hadde man i stor grad sluppet unna faren for å komme i kontakt med fremmede, og man hadde kanskje sluppet de plagsomt smilende ansiktene til barn og foreldre også – for det kan jo ikke være tvil om at i alle fall det sistnevnte er ganske slitsomt dersom du er en gretten gammel gubbe …

Hva er det egentlig med barn og barnefamilier som er så ubeskrivelig ufordragelig at man helst skulle ønske portforbud for denne befolkningsgruppen etter endt arbeidstid; for det er også et forslag vi har blitt forespeilet den siste tiden. Barnevognterrorister, som debattanten kaller dem, burde skjønne at de bør holde seg unna offentlige plasser, butikker og handlegater i helger og på ettermiddagstid. Dere er jo i veien for gretne gubber som er mye viktigere enn dere og som har mye viktigere ærender enn dere, kan dere ikke skjønne det??

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer