Barnefrie hoteller er populære

Charterreiser med barneforbud er i vinden.

Barnefrie hoteller er super populære.  Foto: Star Tour
Barnefrie hoteller er super populære. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Barnefrie hoteller har blitt godtatt. De er til og med ganske populære. Flere av reiseselskapene har besluttet å bygge flere av disse hotellene.

Star Tour kaller konseptet for Blue Couples - for deg som reiser uten barn. På grunn av økende interesse har selskapet bestemt seg for å bygge flere slike hoteller.

- Vi merker en økende interesse for såkalte bleiefrie hoteller. Som en følge av dette bygger vi blant annet to helt nye hotell i Thailand, sier Lena Petersson, kommunikasjonsdirektør i Star Tour, til Dinside.

Røm til sol og varme i vinter

Noe dyrere

Star Tour satser på å vekke en "lounge følelse" og tilby spa til de voksne.

- Noen av hotellene er dyrere, men det er først og fremst fordi kunder i gruppen 50+ vil bo bra når de først reiser på ferie, sier Petersson.

For de voksne charterturistene er det komfort som gjelder, men de vil gjerne ha opplevelser og er tøffere enn mange 20-åringer.

- De er ferdig med bambushytter på stranden uten aircondition og interrail uten plassbillett, sier hun.

Flere vil bygge

Ving har planer om å bygge et nytt barnefritt hotell på Gran Canaria, hvor det allerede er plassert to fra før. De kaller disse hotellene for Sunprime-hotell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.