Barnemoro på charterreisen

Bamseklubb, Delfinklubb eller Sharksklubb? Her er charterselskapenes aktivitetstilbud til barn. Er du mellom fire og elleve år finner du nok et tilbud som passer uansett hvilket charterselskap du velger, men er du tre år eller 11 pluss, bør du velge selskap og hotell med omhu.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket barnetilbudet hos de største norske charterselskapene, og både Star Tour, Ving Reiser og Saga Solreiser har en klubb for de minste og en klubb for de litt større.

Nedre aldersgrense er stort sett fire år, og øvre grense er 11, men det finnes muligheter også for treåringen og for 12-, 13-, 14- og 15-åringen - hvis dere bor på riktig sted.

>> Klikk her for å se hva som finnes av tilbud for barn hos de forskjellige charterselskapene

Klubbtilbudet finnes på typiske familieanlegg, som for eksempel på Star Tours Blue Village eller Blue Star-anlegg, eller Ving Reisers Ving Resorts eller Sunwing resorts. De fleste av klubbene er operative kun i høysesongen, fordi det er i skolenes ferier at kundegrunnlaget for slike klubber finnes. Men det finnes tilbud i vintersesongen også. Forhør deg med charterselskapet før du bestiller.

Populært

- Barneklubbene er veldig populære, og feriekonseptet med Blue Village vokser hele tiden og er veldig populært blant barnefamiliene, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petersson. Meningen med aktivitetsklubbene er at ungene skal treffe andre barn, som de kanskje bader sammen med også utenfor klubbtiden. Foreldrene kan få et par timer til ren avslapping eller kanskje lese en bok, og ungene får litt flere minner enn bare sol og bad, fortsetter Petersson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer