Barnepass i skibakken

Spenn på deg skiene og sett barna hos skibakkens barnevakter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er mange skisentre som tilbyr barnepass, enten i form av innelek eller i form av uteaktiviteter. Dette kan være et godt tilbud for barna om de er slitne etter en lang dag i bakken, mens mor og far ønsker å stå en time til.

Vi har sjekket barnepass-tilbudet hos landets ti største skisentre, og de aller fleste av disse har et eller annet slags tilbud. I denne sammenhengen har vi sett bort fra skiskole-kursene.

Les også: Dette koster heiskortet

Mest innelek

- Det er veldig mange nordmenn her, ellers er det en del dansker, engelskmenn, nederlendere, ja, litt forskjellig, forteller avdelingsleder Rita Pettersen i Trollia barnehage i Hemsedal skisenter. Hos Trollia barnepass kan barna tegne, leke med dukker, se film og drive med annen lek. Ansiktsmaling er veldig populært hos barna, forteller Pettersen.

Dette er aktiviteter som går igjen hos de fleste skisentrene med barnepass. De aller fleste tilbyr innepass med innelek, mens noen få har utelek som alternativ. Uteaktiviteter krever gjerne mer av både bemanning og skjermede områder.

Om du ønsker deg barnepass i forbindelse med den kommende vinterferien, kan det lønne seg å sjekke nødvendigheten for forhåndsbestilling av plass. Mens noen kjører først-til-mølla-prinsippet, tar andre imot forhåndsbestilling, og råder kunder til å bestille plass i høysesongen. Men selv om det er fullt i barneparken klokken 12, kan det være ledige plasser om du prøver igjen et par timer senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer