Bedre enn cruise

GRISEDYRT: En ukes cruise til 1,9 millioner kroner. Her er cruisene som får sommerens cruiseferie til å se ut som ferga til Strømstad.>>> SE CRUISENE: Bedre enn danskebåten

Publisert
Sist oppdatert

De tradisjonelle cruiselinjene har ikke lenger med seg bare folk med mer stål i banken enn i bicepsen. Flere av selskapene som for eksempel Royal Caribbean henvender seg nå til middelklassen og barnefamilien. Cruisene som selges gjennom Star Tour har barneprogrammer for barn helt ned i seksmånedersalderen og det er ikke tvil om hvem de vil ha med ombord. I dag regner man med at det koster rundt 1.000 kroner døgnet per person å dra på ferie.

Eventyrlig dyrt

Ettersom prisen på en cruisetur er omtrent den samme som den var for to decennier siden, risikerer du dermed å møte på naboene dine. Men ikke om du velger deg et skikkelig grisedyrt cruise som for eksempel en tur med Absinthe til Alaska som koster rundt 1,9 millioner dollar for en uke.

>>> SE CRUISENE: Bedre enn danskebåten

RELATERTE SAKER

I cruise og dus

MIDDELHAVSCRUISE: Blått hav, blå drinker og blått hår. Og heite handsome hunks og glamorøse destinasjoner. DinSide tester cruise.

Les mer

Cruisecontrol

BILDESPESIAL: Blått hår, blå drinker og casino, ja visst. Men nå skal 30 +-generasjonen ombord i cruiseskipene. Lar du deg lokke? Se bildene fra Royal Caribbeans cruiseskip Constellation.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer