«Bedriten» start på sydentur

Narvik (NTB): Seks og en halv time uten tilgang på toalett om bord på Spanair-flyet var en bedriten start på sydenferien.

Publisert
Sist oppdatert

Mange av passasjerene kunne knapt gå ut av flyet etter å ha holdt seg hele den lange veien fra Evenes til Tenerife, skriver avisen Fremover.

- Uakseptabelt og vanvittig, sier en av passasjerene, varaordfører Stig Dahl i Ballangen kommune, om flyturen til Tenerife.

Det var 1. mars at flyet lettet fra Evenes med kurs for Tenerife. Etter at de var kommet om bord, fikk passasjerene beskjed fra kapteinen om at det var feil med alle de fire toalettene i flyet. Etter en stund meddelte kapteinen at han likevel ville lette, fordi han trodde problemene med trykktoalettene ville løse seg når de kom i luften.

Etter en halvtime fikk passasjerene beskjed om at det ene toalettet kunne benyttes, men ingen måtte bruke papir. Kort tid etter informerte en av de norske flyvertinnene om at det var blitt brukt papir på toalettet, så det måtte stenges.

Så ble et annet toalett tilgjengelig, med samme papirproblematikk, og etter hvert med samme utfall. Dermed var passasjerene helt uten toalettmuligheter resten av turen.

Da flyet landet på Tenerife hadde mange av passasjerene problemer med å komme seg ut av flyet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer