Fikk flyet ombooket:

- Begynner å gå på nervene

Paret Breiland og Miøen fikk et ublidt møte med flyselskapet SAS, da billettene deres var booket om, og paret måtte tilbringe to dager på hotellrommet i Bangkok, hvor de var på mellomlanding.

NEKTET: Per Kåre Breiland og Rachel Miøen ble nektet å bli med flyet, da det viste seg at to andre hadde fått samme setenummer som dem. Foto: Privat
NEKTET: Per Kåre Breiland og Rachel Miøen ble nektet å bli med flyet, da det viste seg at to andre hadde fått samme setenummer som dem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Hjemreisen etter ti dager på Bali gikk ikke helt etter planen for Per Kåre Breiland og Rachel Miøen.

Torsdag kveld ankom paret flyplassen i Bangkok, hovedstaden i Thailand, etter en vellykket første etappe. Videre skulle de fly med Thai Airways til København, hvor et SAS-fly skulle stått klart for å frakte dem den siste biten til Norge.

Nektet plass

SAS-flyet var imidlertid kansellert som følge av pilotstreiken, men Breiland og Miøen kjøpte nye billetter med Norwegian og så fram til å vende snuta nordover.

Om bord på Thai Airways viste det seg at to andre hadde fått utdelt de samme setene som paret Dagbladet har vært i kontakt med.

- Det kom en flyvertinne for å hjelpe oss og flyet ble nesten en time forsinket. Vi visste at bagasjen vår lå på flyet, så vi nektet først å gå ut, men måtte jo bare gi etter, sier Breiland.

Igjen på flyplassen sto paret og så flyet takse ut og ta av.

Breiland tok kontakt med Ving, reiseselskapet de hadde kjøpt reisen gjennom, som hevdet at det var SAS som hadde booket om paret til Turkish Airlines. Det nye flyet hadde imidlertid gått tre timer tidligere, uten at de reisende var blitt informert om dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer