Berber-whisky og smalahove

Stoler du på en mann som tilbyr deg te med et blodig sauehode i armkroken?

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i høst og vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Under bildet finner du en kort forklaring på hvor og når bildet ble tatt, og hvorfor vi velger å vise akkurat dette bildet denne uken.

Har du et knakende godt bilde du vil vise frem? Send det til oss på reise@dinside.no, med en kort tekst som forklarer hva vi ser, og når og hvor det er tatt. Skriv også hvorfor du anbefaler dette reisemålet. Er bildet godt nok, vil vi presentere det som ukens bilde.

Ukens bilde:

I Marokko kan du se de utroligste scener utspille seg om du kommer deg litt utenfor turistområdene. Som tatt ut av 1001 natt, føler du deg av og til som om du er med i et eventyr.

Jeg møtte denne herremannen en ettermiddag i Marrakech. Han satt med et blodig avkappet geitehode under armen, og tilbød meg en kopp te fra sølvkannen sin da jeg spurte om å få ta et bilde.

De lokale kaller drikken for berber-whisky, den består av mint-te med masse sukker i. Det kjøler deg visstnok ned innvendig i den sterke solen. Vanlig whisky blir det ikke drukket så mye av i Marokko, i hvert fall ikke av de lokale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer