Berg-hansen.no

Solid reisebyråkjede med fersk nettsatsing og stive ekstragebyrer.

Publisert
Sist oppdatert

Berg-Hansen har drevet agentur siden 1875. I Norge har selskapet 30 kontorer og internasjonalt er det tilknyttet Carlson Wagonlit Travel-kjeden.

Da DinSide søkte etter billetter til København og Rio de Janeiro, måtte vi lete litt rundt på sidene for å finne flysøket. Kunne vi foreslå Berg-Hansen og legge dette på et mer sentralt sted på nettstedet? Men da vi endelig fant det, poppet det et vindu poppet opp. Vi plottet inn preferansene og etter 30 sekunder fikk vi opp en side hvor man klikket av for ønsket dato, fylte ut navn og adresse og klikket ”bestill.” Slikt blir DinSide glade av. Det skal ikke være tidkrevende å bestille på nett. Da vi sjekket hvordan det stod på gebyrfronten dalte gleden vår ned i skjul: Berg-Hansen.no avkrever 600 kroner på billetter utenfor Europa, og dermed går billettprisen til Rio opp til 8.670 kroner, testens dyreste Rio-billett.

Tilbyr: Alle typer reiser i både fritids- og forretningsklassesegmentene herunder arrangementspakker. Berg-Hansen tilyr forretningsreisende spesielle priser. Selskapet tilbyr også leie av feriehus i flere land. Berg-Hansen Ferie har kontorer i 17 norske byer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer