Berg-hansen.no

Solid reisebyråkjede med fersk nettsatsing og stive ekstragebyrer.

Publisert
Sist oppdatert
Berg-hansen.no
Berg-hansen.no


Berg-Hansen har drevet agentur siden 1875. I Norge har selskapet 30 kontorer og internasjonalt er det tilknyttet Carlson Wagonlit Travel-kjeden.

Da DinSide søkte etter billetter til København og Rio de Janeiro, måtte vi lete litt rundt på sidene for å finne flysøket. Kunne vi foreslå Berg-Hansen og legge dette på et mer sentralt sted på nettstedet? Men da vi endelig fant det, poppet det et vindu poppet opp. Vi plottet inn preferansene og etter 30 sekunder fikk vi opp en side hvor man klikket av for ønsket dato, fylte ut navn og adresse og klikket ”bestill.” Slikt blir DinSide glade av. Det skal ikke være tidkrevende å bestille på nett. Da vi sjekket hvordan det stod på gebyrfronten dalte gleden vår ned i skjul: Berg-Hansen.no avkrever 600 kroner på billetter utenfor Europa, og dermed går billettprisen til Rio opp til 8.670 kroner, testens dyreste Rio-billett.

Tilbyr: Alle typer reiser i både fritids- og forretningsklassesegmentene herunder arrangementspakker. Berg-Hansen tilyr forretningsreisende spesielle priser. Selskapet tilbyr også leie av feriehus i flere land. Berg-Hansen Ferie har kontorer i 17 norske byer.

Priser:
København: 2.027 kroner
Rio de Janeiro: 8.070 kroner

I tillegg til billettprisen beregnes stive gebyrer. På alle charterreiser tilkommer ekspedisjonsavgift på 150 kroner, og på flybilletter tar byrået 200 kroner på reiser innen Skandinavia, 400 kroner på Europa-reiser og hele 600 kroner på reisen utenfor Europa.

Krav til registrering: Ikke krav om registrering.

Brukerstøtte: Telefon og e-post. Berg-Hansen brukte 25 timer og 2 minutter på å besvare e-posthenvendelsen.

Avbestilling: Avbestilling kun mot legeattest.

Billettutlevering: Flere valgmuligheter: Få billetten i posten og betal… eller plukk den opp i en av filialene.

Nettadresse: Berg-Hansen.no

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer