Berlin, Budapest eller Bodø? 200 kroner

200.000 billetter til 200 kroner. Slik feirer Norwegian seg selv.

Publisert
Sist oppdatert

Norwegian startet opp for to år siden i dag, og feirer jubileet med å selge 200.000 billetter til 200 kroner på to dager. Prisen gjelder enveisreiser. Juleshopping eller vinterreiser? Billettene selges for reiser i forkant og etterkant av julen.

Hit kan du reise

Til og fra disse reisemålene skal det finnes billetter til 200 kroner:

Alta, Bergen, Bodø, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Tromsø og Trondheim. I tillegg finnes det også jubileumsbilletter på reiser til og fra Berlin, Budapest, London, Malaga, Murcia, Praha og Stockholm.

Billettene er fordelt ut på de oppgitte rutene, og må bestilles 1. eller 2. september. De laveste prisene finnes kun på nett, bestiller du via telefon kommer et tillegg på 50 kroner. Prisene gjelder reiser mellom 22. november og 16. desember samt mellom 10. januar og 10. februar neste år. Du vil ikke finne billigbilletter på fredager, lørdager eller søndager.

- Vi regner med stort trøkk på nettsidene våre fra midnatt i natt, og ber publikum være tålmodige med oss, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian til DinSide dagen før tilbudet effektiviseres. Selskapet håper de får solgt mest mulig at disse billettene på disse to dagene, men kapasiteten på nettbestillingen kan bli avgjørende for utfallet. Allerede dagen før tilbudet sliter selskapet med overbelastning på nettsidene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer