Berøringsfri adgang

Kjør rett gjennom uten stopp og fomling – det er mange fordeler med kort som gir deg berøringsfri adgang til heisene, og mange steder er disse løsningene nå obligatoriske.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For å få berøringsfri eller håndfri passering trenger du et elektronisk kort som for eksempel legges i lommen. Det vanligste kortet er Keycard som benyttes av 31 store og små skisentre landet rundt. Blant disse er Beitostølen, Kvitfjell, Hafjell, Narvik, Oppdal, Trysil, Tryvann og Stranda. Har du et slikt kort, kan det brukes hos alle de andre skisentrene med samme system. Andre løsninger er også i bruk, men de forskjellige variantene kan ikke benyttes om hverandre.

Hos noen sentre er slike løsninger valgfrie, som for eksempel på Beitostølen. Andre steder brukes de kun i forbindelse med enkelte korttyper, som på Voss og Norefjell. Flere og flere steder er berøringsfrie løsninger obligatoriske for alle eller de fleste korttyper. Der kortene ikke er inkludert, varier prisen fra 45 kroner (Hemsedal) til 100 kroner (Beitostølen). De fleste steder kan du også levere tilbake kortet etter bruk mot en pantesum på mellom 20 og 50 kroner.

  • Priser på heiskort for voksne

  • Priser på heiskort for ungdom

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer