Besøk den britiske dronningmoren

Fra 6. august til 17. oktober kan du snuse inn kongelig husvarme i den avdøde dronningmorens hjem.

Publisert
Sist oppdatert

Clarence House i London var den britiske dronningmorens hjem fra 1953 til hennes død i 2002. Etter hvert vil Prins Charles overta huset, som vil bli hans permanente londonresidens.

Fra august til oktober vil dronningmorens hjem være åpent for nysgjerrige besøkende. Det vil bli arrangert omvisninger i de fem hovedrommene i første etasje. Disse rommene vil vises som de var mens dronningmoren bodde her; med mye av hennes kunst, møbler, porselen og sølvtøy.

Dersom du er interessert i en guidet rundtur i Clarence House, må billetter forhåndsbestilles. Det koster fem pund for voksne (56 NOK) og tre pund (34 NOK) for barn fra fem til sytten år. Barn under fem år går gratis.

Billetter bestilles på telefon: +44 (0)20 7766 7303

Ut å reise?

Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer