Best på familievennlighet

Hvor er det best for familien?

Publisert

En ting er hvor du finner den perfekte stranden og hvor shoppingmulighetene er gode, et litt annet aspekt er hvor det er enklest å reise som familie.

Cancun

Mexico er et spennende land for barn, og sørøstspissen av Yucatan er vel tilrettelagt for barnefamilier. I det overutbygde Cancun ligger det flere fornøyelsesparker som kan gi en velkommen atspredelse etter noen dager på stranden. Xcaret, sør for Playa del Carmen, er ett eksempel: En eventyrpark hvor du ser mayaruiner, tropiske fisker og får mulighet til å svømme med delfiner. Reiser du med unge barn bør du være klar over at avstandene i landet er store og at severdigheter som virker nære på kartet kan innebære strabasiøse reiser.

Phuket

Thailendere er glade i barn, og Phuket har et godt og bredt tilbud av aktiviteter som kan passe både for store og små. I tillegg er det ikke så altfor mye å frykte når det gjelder sikkerhet, som regel begrenser det seg til taxisjåfører som ønsker litt vel mye for drosjeturen eller liknende smålurerier. Noe som imidlertid kan være plagsomt er den stadig økende tilstedeværelsen av prostituerte og sex-barer. Strengt tatt går det greit å styre unna disse, men vi får stadig henvendelser fra folk som har blitt plassert på hotell i nærheten av slike steder. Vel verdt å undersøke på forhånd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer