Best på nett

DinSide kvalitetstester nettreisebyråene.

Publisert
Sist oppdatert

God service, uslåelig pris, utvalg og enkel navigering frem til flybilletten er noen av de kriteriene DinSide Reise ser på når vi skal bestille feriebilletten. Er nettreisebyrået like sterkt på våre preferanser som det regulære byrået på hjørnet?

Prisvinner

DinSide Reise sjekket pris på to reiser for en person hos ti nettreisebyråer og ett ordinært byrå. Egeninnsatsen over tastatur og reservasjonssystemer bør belønnes gjennom lave priser, og helst bedre pris enn hva byrået på hjørnet kan oppvise.

Oslo - København tur-retur 15.-19. januar, 2004Oslo - Rio de Janeiro tur-retur 14.-28. januar, 2004

Beste tilbud på Købenbillett fikk vi hos Wideroe.no, og den kostet 896 kroner. I tillegg kommer gebyrer på til sammen 250 kroner. Beste til Rio de Janeiro stod Reisefeber.no for. Det regulære byrået Din Verden i Oslo kom opp med henholdsvis 2.227 og 7.945 kroner. Når alle ekstragebyrer ble lagt til var det Reisefeber.no som sammenlagt presenterte beste pris på de rekvirerte flybillettene: 8.479 kroner måtte vi ut med for to stykk flybilletter.

Nettreisebyråene

Reisefeber.no- Best på pris og søkefunksjonalitet.Travellink.no- Kjapp å bruke.Wideroe.no- Best på service.Restplass.no- Best på rask online bestilling.Ebookers.no- Gammel traver med dårlig telefonservice.Berg-hansen.no- Kortfattet bestilling, men stiv på pris. Mrjet.no- Treg på e-post.Prisma.no- Servicen best per telefon.Gotogate.no- Tungrodd og kun for medlemmer.Zolong.no- Tilbyr søk i plasser som ikke finnes og stive priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer