Best på uteliv

Ung eller gammel, hvor finner du det beste utelivet?

Publisert

Et barbesøk i Mexico og i Thailand kan fortone seg ganske så ulikt. Det til tross, en øl er nå en øl enten man sitter i Asia eller Mellom-Amerika! Eller?

Phuket

Thailand har et heller dårlig rykte på seg når det gjelder uteliv og festligheter. Landet har i en årerekke vært stemplet som sex-destinasjon og et slags stort menneskemarked. Og tar du turen om Patong Beach i Phuket, kan det virke som om dette stemmer ganske så bra. Heldigvis er det plenty med alternativer. Øya strømmer nemlig over av restauranter, barer, diskoteker og andre små vannhull i veggen. I Patong kan Banana pub, Club Andaman Fun Pub og Shark Club and Discoteque anbefales. Men kort fortalt kan du velge og vrake nær uansett hvor du skulle befinne deg. Carlsberg har kjøpt opp et lokalt bryggeri og markedsfører Beer Chang og selvfølgelig Carlsberg hardt, men prøv heller Thailands favoritt nummer én: Singha, friskt og godt med en vag smak av ris.

Cancun

Det er vel en aldri så liten drøm å kunne sitte på en bar og ta det med ro i Karibia. Godt øl, farlig tequila og hete rytmer gjør Cancun til et morsomt sted for deg som er ute etter en fest. Det finnes et utall med bare og restauranter, lokale og amerikanskinspirerte. La Boom Disco hvor du drikker så mye du vil for 70 kroner og salsaklubben Batachá er to gode startsteder her. I Playa del Carmen virker det som Blue Parrot er det store samlingsstedet, Beerbucket og Senior Frogs er også populære. For deg som er glad i latinamerikansk dans kan Calypso anbefales. Meksikansk øl er vel kjent over den vide verden, men Sol og Corona rangeres ikke blant de beste i hjemlandet. Prøv deg på Superior, XX (Dos Equis), Montejo eller Bohemia.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer