Bestem SAS-rute på Facebook

Du kan bestemme flyselskapets 12. sommerrute fra Norge.

Hva blir SAS' 12. sommerrute fra Norge? Du bestemmer!
Hva blir SAS' 12. sommerrute fra Norge? Du bestemmer! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag denne uken lanserte SAS 11 ny ruter, og avslører at de vil komme med 21 nye ruter når sommersesongen 2012 starter, nærmere bestemt fra mars 2012. Klikk her for å se de 11 nye rutene fra Norge

Men dersom SAS ikke har åpnet en rute til akkurat din favorittdestinasjon, finnes det likevel håp.

«Vi har reservert kapasiteten på ett av våre fly i sommer, slik at du kan være med å bestemme hvor vi skal fly», melder SAS i en pressemelding.

De mest populære forslagene går videre til avstemningen på Facebook. Vinnerdestinasjonen blir «Sommerflyet 2012», og får avganger i to måneder midt på sommeren.

>>> Har du sett alle direkterutene fra Norge?

Flyturen kan maks ta fem timer

– Det er godt over 110.000 mennesker som følger SAS på Facebook, og vi synes det er gøy at våre mest dedikerte tilhengere også får lov til å være med på å påvirke hvor vi flyr hen, sier Christian Kamhaug, SAS’ Facebook-ansvarlige, i en pressemelding.

Selv om du kan velge hva du vil, er det likevel noen begrensninger. SAS må nemlig kunne fly dit på under fem timer, dermed faller fastlands-Europa, Kypros og de greske øyene innenfor rekkevidde.

– Etter en ukes tid vil vi ta de ti mest populære forslagene og legge de ut slik at publikum kan stemme over dem. Vi trekker ut en vinner blant en av dem som har stemt på vinnerdestinasjonen opprinnelig, og gitt en god begrunnelse for hvorfor vi skal fly akkurat dit. Vinneren får være med gratis på åpningsturen, sammen med noen han/hun er glad i, opplyser Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS, til DinSide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer