Bestill alpeturen nå - det sparer du på

Er norsk alpinferie bare for de rike? Foto: Colourbox
Er norsk alpinferie bare for de rike? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er over, høsten er her, og vinteren nærmer seg. Deprimerende? Nei, for det betyr at skisesongen snart er her!

Har du planer om å dra til Alpene på skiferie i vinter, bør du begynne planleggingen allerede nå. Det kan spare deg for mye penger.

Jo tidligere du bestiller, jo billigere får du turen. Både Alpereiser, Sportreiser og Langley opererer med tilbud for deg som bestiller tidlig. For Alpereiser og Sportreiser gjelder dette om du bestiller innen 31. oktober. Langley har prisavslag av varierende størrelse om du bestiller skiferie i uke 2-6 i løpet av august, september eller oktober.

Langleys tilbud

Langley har altså prisavslag på skireiser i uke 2-6 dersom du bestiller tidlig. Bestiller du innen august er over, får du 1000 kroner i avslag, uansett hvor du reiser. Bestiller du i løpet av september får du 700 kroner i avslag, og i oktober får du 500 kroner i avslag.

Priseksempel: Velger du en uke i Chamonix fra 15. januar, og bor på Langleys eget Hotel Gustavia, koster reisen 15.190 kroner for to personer. Da er fly, hotell, frokost, middag og seks dagers heiskort inkludert. Valig pris er 17.190 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer