Klikk og hent taxfreevarene på flyplassen

Bestill taxfreevarene på forhånd - og slipp køen!

Her slipper du unna kø i taxfreen: Bestill varene fra sofaen hjemme og hent dem ferdig pakket på flyplassen. Og husk at du også kan forhåndsbestille varer fra ombordbutikken hos flyselskapene.

BESTILL TAXFREEVARENE PÅ FORHÅND - OG SLIPP KØEN: Den raskeste veien gjennom taxfreebutikken for deg som vil handle kvota? Her er det ikke kø - og varene er ferdig pakket. Du kan også betale andre varer der, som ikke er forhåndsbestilt. Foto: Kristin Sørdal
BESTILL TAXFREEVARENE PÅ FORHÅND - OG SLIPP KØEN: Den raskeste veien gjennom taxfreebutikken for deg som vil handle kvota? Her er det ikke kø - og varene er ferdig pakket. Du kan også betale andre varer der, som ikke er forhåndsbestilt. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert

Du er ikke alene om du skal ut og fly i sommer, og lurer du på om du kan forvente kø den dagen du skal fly, kan du sjekke det her. Du er heller ikke alene om du vil ta en tur innom taxfreebutikken, enten på utreise eller på retur - og kanskje er det første gang du får tatt den nye taxfreebutikken på Oslo lufthavn i nærmere øyesyn?

Nå er det ikke sikkert at det er billigst å handle varene her hjemme:

Dinsides pristester har tidligere vist at det lønner seg å handle kvoten andre steder underveis på reisen.

Og er du en søtmons som heller vil ha sjokolade og godis, skal du også passe på: Ofte vil det være billigere å handle dette i butikken hjemme!

Husk: Du kan bestille på nett hjemmefra

Om du ikke synes det er veldig spennende å cruise rundt i taxfreebutikken og se på alt de har der, kan du bestille varene på nett fra godstolen.

Dette er en ganske ny tjeneste, som er tilgjengelig ved Oslo lufthavn, samt flyplassene i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer