Bestille nå - eller vente?

Skal du bestille nå kan det være en god idé å bruke nettet!

Publisert

Stor pågang i januar – bruk nettet!

Januar måned er den store bookingmåneden! De aller fleste bestiller ferien i januar etter at å ha lest katalogene sammen med familien i juleferien. Dette medfører kun ett problem – lange telefonkøer. Det enkleste er som regel å komme gjennom tidlig om morgenen. Men er du ikke av typen som er glad i køer – bruk nettet!

Ha alternativene klare når du skal bestille! Enten du ringer for å foreta bestillingen, går i reisebyrået eller bruker nettet: Ha alltid en back-up plan. Ofte er det du ønsker deg allerede fullt. Skal du investere mye penger i en ferie, er det viktig å få plass på et sted du virkelig kunne tenke deg å bo.

Bestille nå eller vente?

Det store dilemmaet: Skal du bestille nå mens utvalget er på topp, eller skal du vente og satse på en restplass?

Det er ganske enkelt: Det vil alltid komme restplasser – som vil være mye billigere enn hva som er ført katalogpris. Oversikten finner du blant annet på DinSide. Spørsmålet blir kort og godt: Betyr kvaliteten eller prisen mest for deg? Har du bestemt deg for et reisemål du vil til, skal du ikke kjøpe uspesifisert. Hvis det er en av dine drømmer å oppleve et flott hotell med familien, bryter du med det som er kravene dine til ferien ved å gamble på uspesifiserte reiser. Sjansene for at de viktigste ukene i året ikke blir som forventet, er store! Er du derimot av den fleksible typen som bare vil av gårde for solens skyld og ikke bryr deg noe standard – vent! Det kommer billigturer til sommeren også – mest sannsynlig…

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer