Bi-sarr forsinkelse

Delta-flyets avgang ble utsatt etter dette.

FORSINKET: Et Delta-fly i USA ble tre timer forsinket etter en bisverm tok en pause på en av vingene. Bildet er tatt i en annen forbindelse. Foto: Preston Rescigno/Shutterstock/NTB
FORSINKET: Et Delta-fly i USA ble tre timer forsinket etter en bisverm tok en pause på en av vingene. Bildet er tatt i en annen forbindelse. Foto: Preston Rescigno/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Det kan være mange muligheter til at et fly er forsinket, men passasjerene på dette Delta-flyet fikk en rimelig bi-sarr opplevelse før flyet kunne lette.

Flygingens forsinkede takeoff var nemlig av det spesielle slaget da en bisverm landet på flyet.

Fikk ikke komme om bord

«Tro det eller ei, men Delta 1682 fra Houston-Bush til Atlanta i går ettermiddag ble forsinket etter at en vennlig gjeng med bier ønsket å ta en pust i banken på en av flyets vinger», heter det i en uttalelse til avisa Houston Chronicle fra Delta etter den spesielle hendelsen.

Passasjerene ble nektet ombordstigning på flyet før biene var fjernet, og en av en av passasjerene har lagt ut et bilde av bisvermen på Twitter.

«De vil ikke slippe oss om bord før de har fått fjernet biene. Hvordan i all verden skjer dette? Vil ikke biene forlate vingen når vi tar av?» skriver passasjeren.

«Biene har svermet og må fjernes på en trygg måte. Du ønsker ikke at de suges inn i jetmotoren. Dette er noe du ikke ser hver dag, og jeg er glad de tar hensyn til biene», svarer én av de mange som har kommentert på innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer