Big Mac Hotell?

Verdens største restaurantkjede utvider suksesskonseptet. Nå får du mulighet til å sove under den store gylne M’en.

Publisert

En Big Mac meny? Coca Cola kanskje? Hva med et rom for natten? McDonalds sveitsiske avdeling planlegger nå å åpne restaurantkjedens aller første hotell innen våren 2001, melder nyhetsbyrået Reuters. I første omgang skal det bygges to firestjerners hotell, ett ved flyplassen i Zürich, det andre ved riksveien Lully A-1, nær grensen til Frankrike. Hotellene skal, i god McDonalds tradisjon, være enkle og rimelige med businessreisende som målgruppe i uken og familier og fritidsreisende i helgene. Prisen for rom vil variere mellom 154 og 189 sveitsiske franc, omkring 800 til 1.000 kroner.

Kost, losji og Internett

Den sveitsiske McDonaldsavdelingen, som allerede driver 116 restauranter, uttaler at de ønsker å satse på hotelldrift for å trekke til seg nye kunder, og samtidig bygge opp under merkenavnet. Hotellrommene skal være utstyrt med justerbare senger, barnehager, lydsikre vegger og tilgang til Internett. Er du sulten, vil det selvfølgelig også være mulig å bestille mat fra hotellets egen McDonalds restaurant.

Neppe i Norge

Virker det fristende å bo i hamburgerhuset må du belage deg på å ta turen til Sveits eller vente en god stund. McDonalds Norge har nemlig ingen planer om å utvide virksomheten tilsvarende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer