Bikini 2010: Er du klar for dette?

Se hva som er hot på stranda til sommeren.

Om knappe fem måneder er det sommer! Denne bikinien får du hos Mollybrownswimwear.com for 128 dollar pluss frakt. Foto: L*Space/Mollybrownsswimwear.com
Om knappe fem måneder er det sommer! Denne bikinien får du hos Mollybrownswimwear.com for 128 dollar pluss frakt. Foto: L*Space/Mollybrownsswimwear.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joda, det er fortsatt vinter, men det hindrer oss ikke i å lengte til sommeren. Den første sommermåneden juni er under fem måneder unna, og det går fortere enn du aner.

Dessuten er du kanskje en av dem som skal reise på solferie nå i vinter eller kanskje til påske?

Uansett - mange av bikinidesignerne har allerede sine kolleksjoner for 2010 klare. Så da er det egentlig bare å begynne å lete for å finne akkurat den bikinien du drømmer om.

(Hvis noen av dere menn lurer - ja, damer MÅ ha en ny bikini hver sommer, selv om fjorårets fortsatt ligger i skapet. Det er vel av samme grunn som dere MÅ ha den nyeste GPS'en/sykkelen/drillen...)

Bikiniene har ikke kommet til butikkene ennå, men i nettbutikkene kan du surfe rundt og finne noe som passer deg.

Vi har plukket ut noen utvalgte bikinier fra La Redoute og Ellos. Vi har også sjekket et par nettbutikker fra USA, og en fra Storbritannia. Husk bare at når du handler fra utlandet, kommer frakt og toll i tillegg. Men så får du også tak i bikinier som ikke finnes i norske butikker.

Fra norske nettbutikker:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.